Logo Royal Theaters Royal Theaters Heerlen reserveren
 
OculusNoahAmazing Spider-Man 2 (in 3D)Rio 2 NL (in 3D)Hartenstraat
Toen Was Geluk Heel Gewoon - De FilmTinkerbell En De Piraten (NL)DivergentLadies Night: Other Woman, The
Noah (in 3D)Mr. Peabody & Sherman NLPompeii (in 3D)Pim & Pom De Film
Yves Saint Laurent (Filmart)Rio 2 Flits & het magische huis (in 3D)12 Years a Slave (FilmArt)
Rio 2 OV ( in 3D)Lucia de B (FilmArt)Tinkerbell En De Piraten 3D (NL)Captain America: The Winter Soldier (in 3D)
 
Zoek op: Titel
Theater:
Genre
Tijd
Datum
U bent nu hier: Royaltheaters.nl » home
12 Years a Slave (FilmArt)
Meer afbeeldingen

12 Years a Slave (FilmArt)

12 Years a Slave is gebaseerd op het ongelofelijke verhaal van Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor). Hij leefde in de 19e eeuw, voorafgaand aan de Amerikaanse burgeroorlog, als vrije zwarte man met zijn gezin in New York. Dan wordt Solomon ontvoerd en verkocht als slaaf in het zuiden. Hij vecht om niet alleen te overleven, maar ook zijn waardigheid te behouden. Als slaaf wordt hij geconfronteerd met de verschrikkelijke wreedheid van een slaveneigenaar (Michael Fassbender) en onverwachte vriendelijkheid. Na 12 jaar ontmoet hij een Canadees (Brad Pitt) die zijn leven voorgoed verandert. 
Captain America: The Winter Soldier (in 3D)
Meer afbeeldingen

Captain America: The Winter Soldier (in 3D)

Na de catastrofale gebeurtenissen in New York met de Avengers leidt Steve Rogers, oftewel Captain America, in Marvels Captain America: The Winter Soldier een rustig leven in Washington D.C. Hij probeert zich daar aan de hedendaagse maatschappij aan te passen. Maar wanneer een S.H.I.E.L.D.-collega wordt aangevallen, raakt Steve verwikkeld in een web van intriges dat de wereld in gevaar dreigt te brengen. Captain America bundelt zijn krachten met Black Widow, en samen spannen ze zich in om het almaar groter wordende samenzweringscomplot aan het licht te brengen. Ondertussen wordt hij ook nog beziggehouden door professionele huurmoordenaars die continu achter hem aan worden gestuurd om hem het zwijgen op te leggen. Als duidelijk wordt wat de omvang van het doortrapte plan is, schakelen Captain America en Black Widow de hulp in van een nieuwe bondgenoot, de Falcon. Maar al snel moeten ze het opnemen tegen een onverwachte en schrikbarende vijand: de Winter Soldier. 
Divergent
Meer afbeeldingen

Divergent

In de stad Chicago is de toekomstige maatschappij opgedeeld in vijf groepen. Alle 16-jarigen moeten kiezen bij welke groep zij voor de rest van hun leven willen horen. Tris Prior breekt met haar familie en kiest voor de groep Onverschrokkenheid, waar moed de meest gewaardeerde eigenschap is. Tijdens de zware en gevaarlijke inwijding moet ze haar grootste angsten onder ogen komen en leert ze om te vechten. Daarnaast begint ze nieuwe vriendschappen en valt voor haar leider Four. Ondertussen draagt Tris een groot geheim met zich mee, haar persoonlijkheidstest gaf aan dat ze ‘afwijkend’ is en bij meerdere groepen zou passen. Deze uitslag moet ze geheim houden – maar waarom is dit zo levensbedreigend? Divergent is gebaseerd op het gelijknamige boek van Veronica Roth. 
Flits & het magische huis (in 3D)
Meer afbeeldingen

Flits & het magische huis (in 3D)

In het nieuwe 3D animatie avontuur komt Flits, een achtergelaten jonge kater, tijdens een heftige storm terecht in een mysterieus herenhuis. Dit huis wordt bewoond door een oude tovenaar genaamd Lawrence. Lawrence deelt zijn sprookjeswereld samen met aantal huisdieren en enkele speelgoedfiguren. Hij zorgt ervoor dat Donder zich snel thuis voelt, maar Jack het Konijn en Maggie de Muis zijn bezig een plannetje te maken om hem zo snel mogelijk weg te jagen. Wanneer Lawrence plotseling in het ziekenhuis terecht komt probeert zijn neef het huis stiekem te verkopen. Vanaf dat moment smeden de bewoners een plan om het huis om te toveren tot een spookhuis, met als hun geheime wapen Flits!.... 
Hartenstraat
Meer afbeeldingen

Hartenstraat

Deze sprankelende romantische feelgood komedie speelt zich af in de Negen Straatjes in Amsterdam. In dit dorpje in de stad lijkt iedereen op zoek naar liefde. Zoals de onverbeterlijke rokkenjager Bas, de senioren Bep en Aart en het gesettelde stel Rein en Jacob. De enige die niet op zoek is naar liefde, is Daan. Hij woont hier met zijn dochter Saar in de Hartenstraat, waar hij zijn een eigen zaak als traiteur heeft. Dan verschijnt Katje in zijn leven. De knappe modeontwerpster opent naast zijn winkel in de Hartenstraat een hippe modezaak. Als vlak voor het openingsfeest de catering onverwachts afbelt, moet Katje wel een beroep doen op Daan. Dat is vragen om narigheid: de twee zijn in alles elkaars tegenpool. Toch ziet Katje stiekem ook wel iets in haar buurman, zeker nu in haar huidige relatie met Thomas niet veel muziek meer zit. Als Katje erachter komt dat Daan aan online dating doet (gedwongen door zijn beste vriend Bas), stuurt ze hem een anoniem bericht. En wat blijkt? Daan, die de echte Katje niet kan uitstaan, is best gecharmeerd van de ‘Girl Next Door’ die zij op internet speelt... 
Lucia de B (FilmArt)
Meer afbeeldingen

Lucia de B (FilmArt)

Lucia de Berk is een eigenzinnige verpleegster, die argwaan wekt als ze voor de zoveelste keer bij een onverklaarbaar sterfgeval betrokken is. Een baby van slechts een paar maanden oud. Het ziekenhuis schakelt de politie en het Openbaar Ministerie in en de jonge parketsecretaris Judith krijgt het dossier van Lucia de B. op haar bureau. Het onderzoek naar de ‘Engel des Doods’, zoals de pers Lucia noemt, is zwaar. Ze heeft geen sporen achtergelaten en weigert met de rechercheurs te praten. Toch wordt ze, dankzij een bloedtest, uiteindelijk veroordeeld tot levenslang voor vier moorden en drie pogingen ertoe. Kort hierna worden er echter vraagtekens gezet bij de betrouwbaarheid van de test en Judith begint te twijfelen. Haar bazen willen hier niets van horen en in Hoger Beroep krijgen zij Lucia opnieuw veroordeeld, nu zelfs levenslang met TBS. Mede dankzij het harde werk dat Judith heeft verricht… 
Mr. Peabody & Sherman NL
Meer afbeeldingen

Mr. Peabody & Sherman NL

Mr. Peabody & Sherman is een doldwaas avontuur over Mr. Peabody, 's werelds slimste, pratende hond en zijn adoptiezoon Sherman.

Mr. Peabody (Ty Burrell) is een zakenman, uitvinder, wetenschapper, Nobelprijswinnaar, lekkerbek, tweevoudig olympisch kampioen, genie... en een hond. Met zijn ingenieuze uitvinding de WABAC, maakt hij samen met zijn geadopteerde zoon Sherman (Max Charles) spannende tijdreizen. Ze zijn getuige van gebeurtenissen die de wereld veranderden en ontmoeten beroemde, historische figuren. Maar als Sherman zich een keer niet aan de regels houdt, wordt het voor onze twee helden een race tegen klok om het verleden te herstellen en de toekomst te redden. En ondertussen staat Mr. Peabody voor zijn grootste uitdaging: het vaderschap. 
Noah
Meer afbeeldingen

Noah

Oscar winnaar Russell Crowe speelt Noah, een man die een onmogelijke opdracht krijgt wanneer de wereld vernietigd dreigt te worden door een allesverwoestende overstroming. Noah is zowel in 3D als in 2D te zien. 
Meer afbeeldingen

Noah (in 3D)

Oscar winnaar Russell Crowe speelt Noah, een man die een onmogelijke opdracht krijgt wanneer de wereld vernietigd dreigt te worden door een allesverwoestende overstroming.
 
Oculus
Meer afbeeldingen

Oculus

Let Op..... deze film wordt vertoond bij Royal Centrum, voorheen H5
Jaren na de dood van hun ouders ontdekken Tim (Brendon Thwaites) en Kaylie Russell (Karen Gillan) de oorzaak van deze familietragedie. Een vervloekte spiegel die de afgelopen 300 jaar een spoor van bloed en verderf heeft gezaaid. Kaylie heeft tijdens Tims jarenlange verblijf in een psychiatrisch ziekenhuis onderzoek gedaan naar de aanleiding van het ongeluk. Om de strijd aan te gaan met het kwaad, zullen ze de angstaanjagende waarheid over hun verleden onder ogen moeten komen. De enige manier waarop dit kan, is door de confrontatie aan te gaan met de demoon die in de spiegel huist. Terwijl ze achterna gezeten worden door helse geesten en onverklaarbare verschijnselen, komen Kylie en Tim erachter dat hun familiegeschiedenis bestaat uit geweld, leugens…..en moord! 
Pim & Pom De Film
Meer afbeeldingen

Pim & Pom De Film

De twee katten Pim en Pom zijn elkaars beste vrienden en wonen samen bij hun baasje de Vrouw. Als de nichtjes Treesje en Sjaantje op bezoek komen, nemen ze de poezen mee naar het park voor een picknick. Zij willen dolgraag de katten zelf houden en bedenken daarvoor stiekem een plan. Als Pim en Pom weten te ontsnappen aan de nichtjes, verdwalen ze en moeten samen op straat overleven. Daar ontmoeten ze een straatkattenbende die hun vriendschap op de proef stelt. Gaat het Pim en Pom lukken om samen te blijven en hun baasje terug te vinden? 
Pompeii (in 3D)
Meer afbeeldingen

Pompeii (in 3D)

De film vertelt het verhaal van Milo (Kit Harington), een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia (Emily Browning), de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat zij al vergeven is aan een corrupte Romeinse senator (Kiefer Sutherland) en dat hijzelf verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius uit dreigt te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en doet hij er alles aan om haar te redden. 
Rio 2
Meer afbeeldingen

Rio 2

Het leven is letterlijk een jungle voor Blu, Jewel en hun drie kids in RIO 2. Als ze voor een familiereünie de magische stad verlaten en het regenwoud ingaan, krijgt Blu het, in de voor hem onbekende omgeving, aan de stok met twee pittige tegenstanders: zijn schoonvader en een op wraak beluste Nigel. 
Rio 2 NL (in 3D)
Meer afbeeldingen

Rio 2 NL (in 3D)

Het leven is letterlijk een jungle voor Blu, Jewel en hun drie kids in Rio 2. Als ze voor een familiereünie de magische stad verlaten en het regenwoud ingaan, krijgt Blu het in de voor hem onbekende omgeving aan de stok met twee pittige tegenstanders: zijn schoonvader en een op wraak beluste Nigel. 
Rio 2 OV ( in 3D)
Meer afbeeldingen

Rio 2 OV ( in 3D)

Het leven is letterlijk een jungle voor Blu, Jewel en hun drie kids in RIO 2. Als ze voor een familiereünie de magische stad verlaten en het regenwoud ingaan, krijgt Blu het, in de voor hem onbekende omgeving, aan de stok met twee pittige tegenstanders: zijn schoonvader en een op wraak beluste Nigel. Alle favoriete RIO personages zijn er weer bij en ze worden deze keer vergezeld door een aantal nieuwe karakters met stemmen van onder andere Oscar-genomineerde Andy Garcia, Grammy-winnaar Bruno Mars, Tony-winnaar Kristin Chenoweth en Oscar-, Emmy- en Tony-winnaar Rita Moreno. De film is voorzien van een swingende soundtrack, vol met onder andere nieuwe muziek van Braziliaanse artiesten en originele tracks van Janelle Monáe and The Wondaland Arts Society. 
Tinkerbell En De Piraten (NL)
Meer afbeeldingen

Tinkerbell En De Piraten (NL)

TinkerBell en de Piraten zet koers voor het spannendste Disney Fairies avontuur ooit! Zarina is een onbegrepen elfje en elfenstof-bewaarder. Wanneer ze de belangrijke Blauwe Elfenstof uit Pixie Hollow steelt, vliegt ze er vandoor om te gaan samenwerken met de piraten van de Schedelrots. Het is nu aan TinkerBell en haar elfenvriendjes om een groot avontuur aan te gaan en de elfenstof weer terug te brengen. Maar wanneer ze achter Zarina aanzitten, staat Tinks wereld ineens op zijn kop. TinkerBell en haar vriendjes merken dat hun speciale talenten omgeruild zijn. Het is een race tegen de klok om de Blauwe Elfenstof terug te halen en terug naar huis te keren om Pixie Hollow te redden. 
Tinkerbell En De Piraten 3D (NL)
Meer afbeeldingen

Tinkerbell En De Piraten 3D (NL)

TinkerBell en de Piraten zet koers voor het spannendste Disney Fairies avontuur ooit! Zarina is een onbegrepen elfje en elfenstof-bewaarder. Wanneer ze de belangrijke Blauwe Elfenstof uit Pixie Hollow steelt, vliegt ze er vandoor om te gaan samenwerken met de piraten van de Schedelrots. Het is nu aan TinkerBell en haar elfenvriendjes om een groot avontuur aan te gaan en de elfenstof weer terug te brengen. Maar wanneer ze achter Zarina aanzitten, staat Tinks wereld ineens op zijn kop. TinkerBell en haar vriendjes merken dat hun speciale talenten omgeruild zijn. Het is een race tegen de klok om de Blauwe Elfenstof terug te halen en terug naar huis te keren om Pixie Hollow te redden. 
Toen Was Geluk Heel Gewoon - De Film
Meer afbeeldingen

Toen Was Geluk Heel Gewoon - De Film

1974. Het Nederlandse voetbalelftal heeft zojuist de heroïsche WK-finale verloren van aartsrivaal West Duitsland. Het hele land is in rouw en Jaap Kooiman gooit uit pure frustratie zijn televisie het raam uit. Deze gebeurtenis is de opmaat voor een even komische, spannende als ontroerende familiefilm. 
Yves Saint Laurent (Filmart)
Meer afbeeldingen

Yves Saint Laurent (Filmart)

Yves Saint Laurent vertelt het verhaal van één van de beroemdste modeontwerpers van de 21ste eeuw. In de film volgen we Yves vanaf het begin van zijn carrière wanneer hij zijn grote liefde en zakenpartner Pierre Bergé ontmoet. Na een korte carrière bij Christian Dior, richt Yves zijn eigen couturehuis op waarmee hij uitgroeit tot een mode-icoon. In Yves Saint Laurent schitteren alle indrukwekkende modestukken van de ontwerper en is daarmee een must-see voor elke modeliefhebber. 
 
 

Ladies Night: The Other Woman | 23 april


/userfiles/nieuwspro/0001films/the_other_woman_56031474_ps_1_s-low.jpg    WOENSDAG 23 april Genieten met hapjes, drankjes, stands en gezelligheid in ons Café Royal en natuurlijk...


Meer »
Parkeerservice van Royal Theaters Meer »
FilmArt Meer »
Woensdagmiddag familie middag Meer »
Dinsdag naar de film voor 5,00 euro Meer »
Volg ons op Facebook en maak iedere dag kans op vrijkaarten voor een leuke film Meer »
Sneaky Preview maandag 14 april 20.15 uur Meer »
Royal Theaters heet Bistro Rimi welkom als deelnemer van ons Filmmenu arrangement Meer »
Dinner & Film: Dubbel Genieten voor maar € 25,00! Meer »

Vandaag
12 Years a Slave (FilmArt)
20:45 Geleenstraat
Zaal: Royal 7
Hartenstraat
20:45 Stationsplein
Zaal: Royal 3
Captain America: The Winter Soldier (in 3D)
21:00 Geleenstraat
Zaal: Royal 5
Divergent
21:00 Geleenstraat
Zaal: Royal 6
Noah (in 3D)
21:15 Stationsplein
Zaal: Royal 1
Pompeii (in 3D)
21:15 Stationsplein
Zaal: Royal 2
Oculus
21:30 Geleenstraat
Zaal: Royal 4
Morgen
Flits & het magische huis (in 3D)
13:45 Geleenstraat
Zaal: Royal 6
Mr. Peabody & Sherman NL
13:45 Geleenstraat
Zaal: Royal 7
Rio 2
13:45 Stationsplein
Zaal: Royal 2
Rio 2 NL (in 3D)
13:45 Stationsplein
Zaal: Royal 1
Pim & Pom De Film
14:00 Stationsplein
Zaal: Royal 3
Pompeii (in 3D)
14:00 Geleenstraat
Zaal: Royal 5
Tinkerbell En De Piraten (NL)
14:00 Geleenstraat
Zaal: Royal 4
Divergent
15:30 Geleenstraat
Zaal: Royal 6
Noah (in 3D)
15:45 Stationsplein
Zaal: Royal 2
Flits & het magische huis (in 3D)
16:00 Geleenstraat
Zaal: Royal 7
Rio 2
16:00 Geleenstraat
Zaal: Royal 4
Rio 2 NL (in 3D)
16:00 Stationsplein
Zaal: Royal 1
Tinkerbell En De Piraten 3D (NL)
16:00 Geleenstraat
Zaal: Royal 5
Toen Was Geluk Heel Gewoon - De Film
16:15 Stationsplein
Zaal: Royal 3
Divergent
18:15 Geleenstraat
Zaal: Royal 6
Noah
18:30 Stationsplein
Zaal: Royal 2
Noah (in 3D)
18:30 Stationsplein
Zaal: Royal 1
Rio 2 NL (in 3D)
18:45 Stationsplein
Zaal: Royal 2
Rio 2 OV ( in 3D)
18:45 Geleenstraat
Zaal: Royal 5
Toen Was Geluk Heel Gewoon - De Film
18:45 Stationsplein
Zaal: Royal 3
Yves Saint Laurent (Filmart)
18:45 Geleenstraat
Zaal: Royal 7
Lucia de B (FilmArt)
19:15 Geleenstraat
Zaal: Royal 4
12 Years a Slave (FilmArt)
20:45 Geleenstraat
Zaal: Royal 7
Hartenstraat
20:45 Stationsplein
Zaal: Royal 3
Captain America: The Winter Soldier (in 3D)
21:00 Geleenstraat
Zaal: Royal 5
Divergent
21:00 Geleenstraat
Zaal: Royal 6
Noah (in 3D)
21:15 Stationsplein
Zaal: Royal 1
Oculus
21:15 Geleenstraat
Zaal: Royal 4
Pompeii (in 3D)
21:15 Stationsplein
Zaal: Royal 2
Maandag
Flits & het magische huis (in 3D)
13:45 Geleenstraat
Zaal: Royal 6
Mr. Peabody & Sherman NL
13:45 Geleenstraat
Zaal: Royal 7
Rio 2
13:45 Stationsplein
Zaal: Royal 2
Rio 2 NL (in 3D)
13:45 Stationsplein
Zaal: Royal 1
Pim & Pom De Film
14:00 Stationsplein
Zaal: Royal 3
Pompeii (in 3D)
14:00 Geleenstraat
Zaal: Royal 5
Tinkerbell En De Piraten (NL)
14:00 Geleenstraat
Zaal: Royal 4
Divergent
15:30 Geleenstraat
Zaal: Royal 6
Noah (in 3D)
15:45 Stationsplein
Zaal: Royal 2
Flits & het magische huis (in 3D)
16:00 Geleenstraat
Zaal: Royal 7
Rio 2
16:00 Geleenstraat
Zaal: Royal 4
Rio 2 NL (in 3D)
16:00 Stationsplein
Zaal: Royal 1
Tinkerbell En De Piraten 3D (NL)
16:00 Geleenstraat
Zaal: Royal 5
Toen Was Geluk Heel Gewoon - De Film
16:15 Stationsplein
Zaal: Royal 3
Divergent
18:15 Geleenstraat
Zaal: Royal 6
Hartenstraat
18:30 Stationsplein
Zaal: Royal 3
Toen Was Geluk Heel Gewoon - De Film
18:30 Stationsplein
Zaal: Royal 1
Rio 2 OV ( in 3D)
18:45 Geleenstraat
Zaal: Royal 5
Yves Saint Laurent (Filmart)
18:45 Geleenstraat
Zaal: Royal 7
Lucia de B (FilmArt)
19:15 Geleenstraat
Zaal: Royal 4
Noah (in 3D)
20:15 Stationsplein
Zaal: Royal 1
Hartenstraat
20:30 Stationsplein
Zaal: Royal 3
12 Years a Slave (FilmArt)
20:45 Geleenstraat
Zaal: Royal 7
Pompeii (in 3D)
20:45 Stationsplein
Zaal: Royal 2
Captain America: The Winter Soldier (in 3D)
21:00 Geleenstraat
Zaal: Royal 5
Divergent
21:00 Geleenstraat
Zaal: Royal 6
Oculus
21:15 Geleenstraat
Zaal: Royal 4
Dinsdag
12 Years a Slave (FilmArt)
14:00 Geleenstraat
Zaal: Royal 7
Lucia de B (FilmArt)
14:00 Geleenstraat
Zaal: Royal 5
Noah
14:00 Geleenstraat
Zaal: Royal 4
Toen Was Geluk Heel Gewoon - De Film
14:00 Geleenstraat
Zaal: Royal 6
Rio 2 OV ( in 3D)
18:45 Geleenstraat
Zaal: Royal 5
Yves Saint Laurent (Filmart)
18:45 Geleenstraat
Zaal: Royal 7
Hartenstraat
19:00 Geleenstraat
Zaal: Royal 6
Lucia de B (FilmArt)
19:15 Geleenstraat
Zaal: Royal 4
Noah (in 3D)
20:15 Stationsplein
Zaal: Royal 1
Pompeii (in 3D)
20:30 Stationsplein
Zaal: Royal 2
Toen Was Geluk Heel Gewoon - De Film
20:30 Stationsplein
Zaal: Royal 3
12 Years a Slave (FilmArt)
20:45 Geleenstraat
Zaal: Royal 7
Captain America: The Winter Soldier (in 3D)
21:00 Geleenstraat
Zaal: Royal 5
Divergent
21:00 Geleenstraat
Zaal: Royal 6
Oculus
21:15 Geleenstraat
Zaal: Royal 4
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
 
 
 
Nieuwsbrief
Zorg dat je altijd op de hoogte bent van de laatste (film) nieuwtjes en meld je aan op onze nieuwsflash!
Houd mij op de hoogte over:
 Film & Events
 Klassiek
 
Specials
special Combineer uw filmbezoek bij Royal Theaters Heerlen met een heerlijk diner bij een van de gezelligste restaurants van Parkstad. Kies uw film, kies uw restaurant. En dat voor maar € 25,00! Elk van de...
Specials
special In november 2010 startte Royal Theaters in samenwerking met De Limburger/Het Limburgs Dagblad met het nieuwe programma Roya(al) Teruggespoeld Wekelijks komt in De Limburger/LD de rubriek 'Teruggespoeld' aan bod, waarin de...
Specials
    Iedere dinsdagmiddag... voor € 5,00 naar de film in Royal Centrum (voormalige H5 Theaters Geleenstraat 9), met een wekelijks keuzeprogramma van 4 films, met een lager,...
 
Twitter
 
© 2014 Royal Theaters Heerlen | Huisregels | website: Have a Byte!